logo
Ваше місто
Київ

Політика конфіденційності

Це Положення про конфіденційність персональних даних Користувачів від 22 серпня 2021 року роз'яснює та надає можливість зрозуміти, як Сервіс www.petlive.com.ua та його афілійовані, уповноважені особи (надалі — Сервіс) збирають, використовують, обробляють, передають, зберігають особисту інформацію про Гостей та Користувачів для надання інформаційних послуг посередництва між Користувачами, які обмінюються послугами з догляду та перетримки домашніх тварин. Положення про конфіденційність персональних даних Користувачів застосовується до особистої інформації, яку Сервіс може збирати, обробляти, зберігати та передавати, коли Гості та Користувачі взаємодіють з технічними функціями Сервісу. Положення про конфіденційність персональних даних Користувачів не поширюється на технології, сайти, сервіси, служби, програми чи послуги, які керуються або посилаються на інші документи, заяви, положення про конфіденційність персональних даних Користувачів.

Сервіс має виключне право у будь-який час, незалежно від доби, змінювати Положення про конфіденційність персональних даних Користувачів. У день, коли це Положення про конфіденційність персональних даних Користувачів зазнає змін, Сервіс повідомить усіх активних Користувачів, оприлюднивши нову редакцію Положення про конфіденційність персональних даних Користувачів з зазначенням дати та номеру редакції у преамбулі цього документу. Користувачам рекомендовано періодично переглядати Положення про конфіденційність персональних даних Користувачів щоразу, коли Користувач відвідує Сервіс та користується його технічними засобами або іншим належним та законним чином взаємодіє з Сервісом, щоб залишатися обізнаним щодо практики забезпечення захисту та дотримання законодавства відносно конфіденційності персональних даних та інформації Сервісу. Практика, описана в цьому Положенні про конфіденційність персональних даних Користувачів, регулюється чинним законодавством України, а саме Законом України “Про захист персональних даних” 2297-VI, редакція від 14.08.2021 року. Терміни з великої літери, які використовуються, але не визначені в цьому Положенні про конфіденційність персональних даних Користувачів, мають таке значення, яке надано їм у преамбулі Політики використання Сервісу, яка розташована за адресою у мережі Інтернет https://petlive.com.ua/privacy-policy.

Збір та використання ваших персональних даних

Типи даних та інформації, яку Сервіс збирає, використовує, обробляє, передає, зберігає.

Роз'яснення щодо Персональних даних згідно з Положенням про конфіденційність персональних даних Користувачів.

Користувачів, які використовують технічні засоби Сервісу, можуть просити передати певну особисту, персональну інформацію (дані), яка може бути використана для того, щоб ідентифікувати Користувача або контактувати з ним. Інформація, що згідно з бізнес-процесами Сервісу ідентифікує особу, може включати, але не обмежуватися наступними категоріями:

  • Адреса електронної пошти.
  • Ім’я, прізвище та по батькові (за наявністю).
  • Телефонний номер.
  • Персональні ідентифікатори у соціальних мережах.

Роз'яснення щодо безособових, автоматичних даних згідно з Положенням про конфіденційність персональних даних Користувачів.

Безособові дані збираються автоматично під час або в момент використання технічного функціоналу або будь-якої іншої взаємодії з Сервісом.

Безособові дані можуть включати таку інформацію як: адреса Інтернет-протоколу пристрою Користувача, за допомогою якого він взаємодіє з Сервісом (наприклад, IP адреса); тип та версія веб-браузера; інформація про сторінки Сервісу; час і дата взаємодії з ними; кількість часу, проведеного на цих сторінках; унікальний ідентифікатор пристрою та інші дані, які не можуть персоналізувати Гостей та Користувачів Сервісу, але дають можливість Адміністрації Сервісу покращувати роботу та проводити діагностику функціоналу та технічних складових Сервісу.

Коли Користувач взаємодіє з технічними засобами Сервісу за допомогою мобільного пристрою, Сервіс може автоматично збирати певну інформацію, включно, але не обмежуючись: тип мобільного пристрою, унікальний ідентифікатор, IP-адреса, назва та характеристики операційної системи, тип мобільного Інтернет-браузера та інші дані.

Отже, основна мета збору, обробки, зберігання, передачі персональних даних — покращення функціоналу технічних складових Сервісу для зв'язку з Користувачами та для ідентифікації особистих облікових записів Користувачів. У разі, якщо мета, викладена у цьому абзаці, зміниться, Сервіс відповідно до Законодавства попередить та отримає нову згоду від Користувачів.

Технології відстеження та файли cookie

Сервіс використовує спеціальні файли — cookie та схожі технології для відстеження активності Користувачів та Гостей на сторінках Сервісу для збирання, зберігання, обробки інформації, яка необхідна для покращення та діагностики технічних засобів Сервісу. На сьогодні Сервіс використовує технологію Файлів cookie браузера пристрою Користувача, за допомогою якого відбувається взаємодія з технічними засобами Сервісу. Cookie необхідні, щоб ідентифікувати Користувачів та запобігти шахрайському використанню особистих облікових записів Користувачів. Користувач може відключити прийняття файлів cookie у налаштуваннях свого браузера, але Адміністрація Сервісу не дає гарантій, що після відключення прийняття, обміну файлами cookie Сервіс буде працювати коректно.

Положення про забеспечення безпеки персональних даних користувачів

Забезпечення безпеки персональних даних Користувачів та Гостей Сервісу – одне з пріоритетних завдань, поставлених у цьому Положенні про конфіденційність персональних даних Користувачів, але Сервіс попереджає, а Користувачі та Гості використовуючи Сервіс, усвідомлюють та приймають, що жоден спосіб передачі даних чи інформації через Інтернет або спосіб електронного зберігання не є на 100% безпечним. Сервіс використовує комерційно прийнятні засоби для захисту персональних даних Користувачів, але не може гарантувати їх абсолютну безпеку.

Сервіс може використовувати послуги сторонніх постачальників, які можуть отримувати доступ до деяких персональних даних Користувачів. Ці сторонні постачальники збирають, зберігають, використовують, обробляють інформацію про використання та взаємодію Користувачів з технічними засобами Сервісу згідно з їхніми політиками конфіденційності.

Строк зберігання персональних даних

Сервіс зберігатиме персональні дані Користувачів стільки часу, скільки це необхідно для якісного надання доступу до технічних складових Сервісу.

Користувачі дають свою згоду Сервісу на власний розсуд Адміністрації зберігати дані про використання технічних можливостей Сервісу для внутрішнього аналізу, накопичення статистики, збору досвіду про використання Сервісу Користувачами, посилення безпеки. Дані про використання, як правило, зберігаються протягом більш короткого періоду часу, за винятком випадків, коли ці дані використовуються для посилення безпеки або покращення функціональних можливостей Сервісу.

Видалення

Щоб видалити свій персональний аккант і всю інформацію про себе, Вам потрібно залогінитись у свій профіль, перейти в свій профіль і натиснути “Видалити профіль”. Після чого Вам на Ваш емейл прийде лист-підвердження з посиланням. Після переходу за данним посиланням, Ваш профіль видаляється разом зі всією інформацією, вказаною на ньому. Якщо Ви не бажаєте входити у свій обліковий запис, щоб видалити свій профіль і разом з ним всю інформацію про себе, у такому випадку Вам потрібно подати запит на видалення інформації та профілю з емейла на який Ви зареєстрували свій профіль на сайті https://petlive.com.ua. Запит повинен бути відправлений у довільній формі на admin@petlive.com.ua.

Заключні положення

Сервіс може містити посилання на інші сайти, які не підпорядковуються цьому Положенню про конфіденційність персональних даних Користувачів. Якщо Користувач перейде за посилання стороннього сайту, Адміністрація Сервісу наполегливо рекомендує спершу переглянути Політику конфіденційності сайту, після чого починати або продовжити взаємодію. Адміністрація не контролює і не несе відповідальність за зміст Політики конфіденційності будь-яких інших сайтів.

Сервіс не обробляє, не збирає, не використовує, не передає персональні дані про расове, етнічне походження, політичні, релігійні, переконання, членство в політичних партіях та профспілках, засудження до кримінального покарання, а також інформацію, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних, генетичних даних. Сервіс не збирає, не обробляє дані неповнолітніх осіб. Якщо Користувачу стало відомо, що неповнолітня особа надала свої Персональні дані, він має зв'язатися з Адміністрацією Сервісу. Якщо Адміністрації стає відомо, що Сервіс зібрав Персональні дані неповнолітніх осіб без підтвердження згоди батьків, опікунів, Адміністрація вживає заходи для видалення цієї інформації з серверів, баз даних Сервісу.

Для Сервісу законодавством передбачено право законного розкриття Персональних даних Користувачів, якщо такі дії пов'язані:

  • наданням відповіді на запити державних органів та органів правопорядку;
  • захистом цілісності технічних складових Сервісу;
  • захистом національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.